fredagskväll och jag bangar..?

jag är hetl slut! en hel dag i puser tar på krafterna. det kan nog vara så att jag är mer slut än den tävlaren själv.
och på det ringde linda, glad på after work på munken. jag trodde hon skulle komma med skvaller om hur hon betedde sig i norrköping, men hon försökte bara få mig ut på festligheter. jag vill, men jag orkar inte.

dessutom ska jag ju hänga på munken hela kvällen imorgon. min första kväll, en lönelördag och jag vill inte ens veta hur mycket jag kan sätta mig själv (och köket...) i. jag hoppas på att de är snälla.

nu ska jag plugga menyer. och viner. det sistnämnda är ju absolut roligast. jag har kommit på att jag inte läst en "vanlig bok" på över 6 månader. den enda littraturen som kommit över mig har varit vinböcker. en och annan bok om öl. och drinkar. eller whisky.

jag börjar bli en nörd

man kan väl säga att jag är mellan 2 jobb...

idag ska jag gå i gamla spår och åka på hästtävling. dock är jag bara (!) förstehästskötare samt största supportern till stora syster och självaste jambo. tacka gud dock att de la tävlingen så sent, jag behöver inte vara normal förrän framåt 3. och efter drinkrundan igår är det ju tur att vi inte vara tvungna att sticka till puser kl 9.

och igår. först bara helt spontant fika med linda och en sväng på stan. sen bara helt spontant en utekväll med linn, madde och linda. åh så trevligt ska ni veta! wallers, bolaget och surfers. inte så sjukt mycket folk ute men vad gjorde det när man hade underbart sällskap och sjukt gott vin.

spontant är min grej.

nej nu kanske ladda kameran och ladda mig själv med frukost, kanske även fixa på brännan?


detta inlägg tillägnas till linda

fy fan för det här vädret. storasyster lurade mig upp vid stallet till halv 10 med kommentaren: det slutar regnar snart. JO TJENA. jag är genomblöt och kall. brrrrr. och det är maj!

kom dock hem till goda nyheter. linda sockan stenström kommer vara på ön i sommar. haha, hon hade längtan till en annan ö. kreta heter visst den, är visst ganska liten till skillnad från gotland. och de har typ ingen sommar där. och ingen tofta. och ingen glassmagasinet. och ingen olivia som saknar linda.

så kreta känn dig slagen. våran ö är bättre!

  

nu ska jag göra vuxengrejjor och betala räkningar. och dricka kaffe. ciao

jag bara log

minnen från åredalen: en gäst på Tyrol frågar om frityroljan vi gör pommes frites i är fri från kött eftersom hon är vegeterian. absolut svarar jag. då säger hon:
- gud vad bra! då tar jag en hamburgartallrik tack.

ja för att hamburgarköttet kommer ju från marken. finns inte ett spår av kött i. jag ville säga det, men jag bara log och sen fick hon sin hamburgartallrik. pucko.


jag är sjukt rastlös. och inte lust till nåt, inte ens guitar hero roade mig. eller vinböckerna. jag är slut som artist.
däremot moneybrother är en artist som får mig på bra tankar. hans nya är sjukt bra
gör något nu då!

Olivia och AC säsongar. part 2

shit vad bra jag har det just nu. ni ska bara veta. igår hängde jag med den bästaste Linn. solade i almedalen innan vi blev för rastlösa och gick en sväng på stan. projektet var en borste och nytt schampoo och balsam. linn är proffs på detta! det gäller att utnyttja sina vänner på rätt sätt. med ren kärlek.

och vem hitta vi där mitt på öster? självaste fanny nyberg, influgen från oslo till vår ö. hon hade snabbvisiten allan, men det fanns plats för mig i hennes schema. kvällsfika på joda med alldeles för mycket kaffe. jag var som en duracellkanin och inte kunde sova. skyll dig själv. skyll dig själv. SKYLL DIG SJÄLV.

och idag. upp tidigt, skulle träffa lukas o gymma med honom. vi hade missförstått varandra fett mycket så jag fick gå ner i källaren själv. alldeles själv. inte ens en ipod. jag var nära att avlida.

och sen. sen damer och herrar kom den bästa nyheten på riktigt länge. AC, min Anna-Carin har fixat jobb och kommer den 8:e. typ jätte jättesnart.


JAG ÄR SÅ LYCKLIG.


vem vill lägga pengar på solarium?

men hallå! det skulle vara sol idag! JAG VILL SOLA!

gotlandsutflykt

vilken utflykt vi hade! här kommer bildbomben allan. njut!




bilen som tog oss till östra gotland: bmw cab. sccccccchtek!


första stoppet blev baju och här vid fiskeläget


sen till Torsburgen. Anna ser verkligen framemot att gå upp på gotlands berg!






baju



sen till katthammarsvik.


och det var då vi började med hoppkorten...


...som bara sortsatte!


sen på väg till herrvik.





cutiepie





kaffe i herrvik. JAJEMÄN!


jag fick äran att vara kartläsare. och ja, vi körde bara vilse en gång!








sen for vi till Ljugarn och skulle se på raukar


den 21:a maj. dagen då anna får se sin första rauk








och vi hoppade vidare...


kan ni gissa vem det är?


sjukt viga lotta




sen blev det grill på kvällen, och efter det bar det iväg till bolaget och lillebror. en sjukt bra dag, det här är en dag som ska sparas väldigt länge. tack kameran!

och jag har packat bikinin

nu ska vi på gotlandsutflykt. jag har ingen aning hur detta kommer sluta, det enda jag vet är att vi ska åka i en cab och vi har en gotlandskarta. och jag vet att jag ska köpa sallad på maxi, sedan får resten lösa sig.

vad vi ska se på våran gotlandsutflykt? östra gotland som förövrigt är enligt min mening det vackratse på gotland. kanske lite opartiskt eftersom hela mammas släkt kommer därifrån.

men vänta, det är väl röd dag? kan det bli någe problem för oss?

rock 'n roll at väskinde

jag sitter i shorts. och kortärmat. känns som om sommaren sakta är på väg.

spelar guitarr hero. JAG SPELAR PÅ HARD. för de som inte förstår så är det stort. giant! snart klår ja kolbaz också!

och sen har jag fått ha begär av bil. linns bil. den ser tp ut såhär

de försvunna springbanden

idag kom jag äntligen äntligen iväg till gymet på form. och jag tror att det är ett ganska bra tecken att man inte har varit där på ett tag om man går vilse på gymet. med raska steg från omklädningsrummet tänkte jag gå till springbanden. då jag inser att dom byggt om. SJUKT MYCKET! där springbanden ska stå är det en igenmurad dörr, och jag kände mig inte igen mig alls. jaha, men då är väl springbanden i det andra rummet då så jag går dit. (jag försöker inte se så vilsen ut. det ser ut som om jag är vilken bodybuilder som helts som kan stället utan och innan). men jag hitta inte det där springbanden. cykel som står still, vad fan är det för match? spinnign fick det bli ändå.

nu funderar jag på att googla vart springbanden står. de kunde ju iallafall haft en karta. eller en jävla gps. lite kan väl begära?
samtidigt som jag googlar det ska jag passa på att kolla stavning på den bestämda formen av gym. ett eller två m? det är den ständiga frågan.

och efter det ska jag gå med i facebook gruppen "Jag googlar verkligen allt, men så får jag också reda på allt."


här på buustas bartömning hade jag inga gym bekymmer nej. ett glas rosé i handen och jag var nöjd!


denna helg har jag...

  • haft väldigt otur med att hyra film med emmy. vi ville se filmen, men någon där uppe tyckte inte så visst.
  • har insett att Ica Maxi är världens bästa affär.
  • gått väldans mycket
  • söndagshängt med luqaz.
  • haft en livlig diskussion om shell biltvätten vara eller icke vara.
  • tvättat bilen på shell
  • önskat att man var norsk denna helg. 17 maj borde införas i sverige med. typ

städa städa varje fredag

hur kommer det sig att när Olivia Olsson ska städa så blir det bara ännu rörigare? när jag började så vad det lite stökigt, men inte så farligt. sen kom jag igång och helt plötsligt är det ett inferno med papper på hela golvet, tappade armband och dammtussar som dansar för glada livet. men jag tog tag i det, nu är dte skinande rent.

idag ska jag spana på min o a-c sommarlya. det blir toppen tror jag.


btw, vill ni höra lite skvaller? Det såklart ni vill! fotbollsstjärnan som greps med kokain. vill ni veta vem? Magnus Hedman. glöm inte vart ni läste det först. olivias fanclub.

stressig vardag

imorse, tidigare än tuppen gått upp, ja då lurade min syster med mig till stallet. yrvaken och trött, men jag var en ny människa efter lite luft, systersnack och pållehäst. vad det värt att gå upp kl 8 för det? ja, jag tror det. jag har inte varit uppe så tidigt sen jag åkte hem från åre. soft life, i know...

sen drog jag in till megastaden visby. shoppade till jag droppade. NOT.
men jag köpte:


matthew williams for h&m. det var kärlek mellan mig och bågarna. ren, härlig kärlek.


sen köpte jag:

alltså inte tvålen. eller duschen. eller de 2 (nakna) männen. JAG KÖPTE FÖRBASKERLIGEN BARA IPREN. okej?

solkysst heter det!

idag hade vi "som-är-mellan-två-jobb" möte i almedalen. den gruppen innefattar mig och emmy och vi totalnjöt i solen vid ringmuren. där satt vi i några timmar, och på slutet kom linda o sandra oss o höll oss sällskap. very nice ska ni veta.

och vad hände efter dem timmarna i solen? jo, varenda en som jag träffat har sett på mig (speciellt underarmarna) och sagt: "oooojjjjj...." de har sagt det lite sorgset och med huvudet lite på sne. visst jag kanske blev lite röd drä, men det  gör inte ont. och hej, jag är ju brun i ansiktet. slut tyck synd om mig!
eller lite kan ni ju tycka synd om mig



här är några till som gillar att hänga vid ringmuren. klockren ju!

hahah

klockan är halv 4 och än så länge har jag inte gjort ett piss. solat, lyssnat på christer i p3 och sen kom den brilljanta idéen.
JAG SKA GÖRA MASKROS SNAPS!
perfekt till midsommar, så nu ska det plockas blommor.
                                                                           
ciao


och sen blev det tisdagslyx

ah solen skiner idag igen. vad må detta bli? kanske göre en favorit i repris och sola hela dagen som igår? ett under att jag stod eftersom det ALLTID blåser hos oss. jag har hittat en spot dock där man kan sola och det faktiskt ät behagligt. nu har jag dessutom laddat ipoden med massa härliga foo fighter, hoffmaestro, jimmy eat world och toppat det med lacuna coil. detta kommer bli en underbar eftermiddag.



FAAAAAN. jag har ju inga hörlurar. snablars...


måndagslyx

vilken lyx. att vakna när man vill och inse att man inte har NÅNTING inbokat under dagen. jag ska bara gå och sega. och kanske besöka form. jag skäms lite över mig själv när jag tänker när jag senast var på ett gym. beach 2028 here i come!

Utkast: denna helg. ...

denna helg. ojojoj, snacka om att denna vecka avslutades faaaaaantastiskt!
fredag: barhäng med brudarna. vilket betyder lillebror och surfers, underbart sällskap med mycket skratt.
lördag: vattenpipakväll på fagningsgatan och hos emmys crib. det slutade med att bara jag och frida skulle festa, men hey vi gick in för det. bolaget och munken varav sistnämnda vi blev grymt besvikna på.

och idag har det varit konditori hos oss och släkten kom och gav john presenter. jag stod för kärleksmumsen med polkagrisar, morotskakan, rulltårta med chili respektive bananchoklad. ganska stolt över mig själv. konditor nästa?

veckans bästa: att få träffa alla igen. ingen nämnd, ingen glömd. men jag är så glad igen!

veckans sämsta: så jag mådde söndags morse. no good woman

veckans stoltaste: klarade en låt på hard på guitarr hero. yes! ännu bara med ett finger? ja precis

veckans reklam: ica med ringmuren. JAG DÖÖÖÖÖÖR

veckans roligaste: shake that ass bitches. se och njut:

veckans "jag-skäms-över-mig-själv": att skidorna ännu är i bilen...

veckans överraskning: 3000 avkastning till mitt konto. jag tackar och tar emot

veckans band: foo fighters

veckans låt: That´s what you get - Paramore

du asså jag har tänkt på en sak....

det är såhär... alltså jag har tänkt på en sak. ganska länge. varför har de inte fjärrkontroll till täcket? en fjärrkontorll som kan kontrollera värmen när man ska sova. jag vill ha kallt när jag precis kryper ned, supervarmt precis när jag somnar och alldeles lagom medan jag sover. ni ska veta att detta kan vara ett helvete och vissa nätter har varit ett stort beslutångest, täcke på eller av..

så, ikea när kommer fjärrkontroll till täckena? jag väntar fram till dess. sålänge så skulle det vara underbart med en fylle gps som kan leda en till toan, till baren och sen hem.


glöm inte vart ni hörde detta först. olivias fanclub. alltid


solarium i almedalen?

jag vaknade och såg klarblå himmel. attsingen, upp som ett skott för nu ska det jagas soltimmar. sen kom jag på avd som skulle göras.
 - duscha
- göra lemoncurd
- göra marängbotten
- tvätta
- städa bort bombnedslaget som på något sett hade slagit ned i mitt rum.

klockan var halv 10 och helts hade jag velat ligga i bikini typ klockan 9. jag bestämde mig att göra ovanstående på 2 timmar, och då inräknades även en frukost på 30 minuter. och jag lyckades, och dte med bravur! jag gjorde alla punkter mycket bra och effektivt.

det firade jag med att beställa in en date med Emmy för solning i almedalen. ja, och vad hände när jag väl hade hunnit med allt och jag var beredd att få färg i fejan. JA DÅ KOM MOLNEN. såklart.

träffa frida, jag blir alltid lika glad att se henne. dock en kort visit, men så är det ibland. hem till emmy, såg film och drack grönt te.

och by the way, världens bästa lillebror john blir 17 idag. han fick en jättefin tröja av mig och en underbar lemoncurd tårta. ja, jag är ganska nöjd själv....

ta hand om er. puss puss

dagens confession

okej det här låter löjligt och jag vet inte varför jag gör det. jag läser min egen blogg och ibland skrattar jag dessutom över mina inlägg.
jag vet inte vad det beror på. är jag glömsk människa? har jag inget bättre för mig? eller är det största fanet i fancluben helt enkelt... mig själv?

det regnar, men sommaren närmar sig...

har precis haft ett snabbt samtal med ac. chattar med erik om planer om drinkar och vin i solen. AH, denna sommar kommer bli den bästa sommaren.

idag har jag suttit i en väntsal på p18 i över en timme. för att en viss lillebror visst inte kan klockan. vad lär skolorna ut för nåt nuförtiden? herregud han blir ju ändå 17 imorogn. skäms

sen har jag varit en zombie. sovit middag. gjort pesto. sovit. lagat mat. sovit. by the way så blev peston helt underbar. ja, kanske i världsklass.

nej ut i regnet gott folk. see ya

snart har jag ingen rygg kvar

aj. aj. aj. den berömda säsongasrsjukan har nu kommit och bosatt sig i min kropp. den sjukdomen de flesta säsongarna får när de kommer hem och ja typ slappnar av. nu är jag helt död. min hals är snustorr, har en envis hosta, min huvud värker, jag är förkyld. mitt i allt är min rygg år helvete. ahhhhh... gud! hör min bön!

igår var det lunch med linda. alla andra kallar henne sockan men jag envisas ännu att kalla henne hennes riktiga namn. Linda. stenström. mycket trevligt med lunch på ringduvan, sen inhandlades ett par jeans. sommarjeans skulle man kunna kalla det. ett par ljusa, slitna och sjukt snygga! pappas första kommentar på det var: jaha, hur mycket kostar ett par jeans som är sönder nuförtiden då?

nu ska jag försöka överleva och vara privatchaufför åt john. och hans stortå som ska opereras idag. haha, det är ju hur kul som helts!


ciao

snubbla på mållinjen?

im home. honey, im home! ah vilken lycka att sova i sin egna säng, kolla på riktig tv i en riktig soffa och bara bli lite bortskämd.

hur gick hemresan då? JA, men den gick ju som en dans de 70 milen och de 10 timmarna i Toyotan flög fram. tills... tills jag skulle åka av  gotlandsbåten då nånting inte är som det ska. får lite snyggt åka åt sidan och går ut för att se vad som har hänt. ja, dte var ju inte konstigt att det skakade och lät konstigt. jag hade ju universums punka! som tur har man världens bästa föräldrar som hämtade en och fixade bilen dagen efter.

igår var det date med emmy o lotta och lotta fick berätta vad som hänt sen sist. ni ska veta att det händer grejjer på denna ö. mitt i allt har vi fått ett biopalats, en innerstadsgalleria och vinäger har blivit amalia. säger bara en sak: OH. MY. GOD!

nu ska jag luncha med linda. typ jämnföra våra säsonger och bara skratta kan jag tänka mig.


vi ses. puss puss

eller ska jag sjunga hela vägen hem?

okej jag är dålig. hela denna säsong har jag levt mitt liv utan en någorlunda fungerande bilstereo. de få minuterna jag har använt bilen har jag accepterat skitmusiken och reklamen på Rix Fm. sen gick det upp ett ljus för olivia. jag ska köra 70 mil. själv. endast en ipod vars batteritid suger. så nu är jag på väg till östersund för att shoppa blstereo och hoppas de kan hjälpa mig sätta in den. annars är jag KÖRD.

så vad får Olivia för betyg på sin mis an place inför hemresan? Fett IG


sorry damen

buustamons bartömning

igår var det bartömningen Allan på självaste buustamon. ÅH vad det var roligt, ni ska bara veta! underbart väder, underbara priser och underbart väder. blanda det med ett bra humör och härligt sällskap. i was in paradise. att jag sedan fick den fulaste brännan på länge är ju en annan femma...

sen bar det iväg till torpet och käk. sen ner mot tottebo, men vi var snabbt ute därifrån igen. drog mot dahlboms, ett ställe som vi verkligen gillar. en tjejig drink och sen bar det mot sängen och sömn. då hade jag festat i 14 timmar, say no more...

idga är det städ slash packning. slash solning. jag städar och packar i en timme sen en timme solning. smart va? nej kom igen nu bruden, det är massor kvar att göra.


see ya

RSS 2.0