snälla mamma läs inte det här

fan vad rädd jag var ska ni veta! jag cyklade hem från munken precis och denna gången cyklade jag hem med en gång. av nån jävla anledning cyklar jag över säveskolan. jag som tyclker annars det är så mörkt och läskigt där bestämde mig för idag att äsch, det är väl ingen fara. eh no shit sherlock. mitt på cykelvägen träffar jag  gråboghetto gänget. killar med häng ned till anklarna, med kepan på sne och ja ni fattar. jag höll på att skita på mig. jag sneddar över hela skolan och de skriker efter mig. att de ska komma efter mig och att jag är en fegis. mina ben gick som en symaskin. och nu är jag helt svettig

detta hände mitt i mörkret. jag trodde jag skulle dö. vad hade jag haft för chans mot dem liksom? tack du som valde att jag fick leva. 

vilken jävla näradöden upplevelse! 

händelser på storsudret

idag har jag och ac varit på en riktig utflykt. vi började med att lämna av Linda vid hamnen, sen vaknade vi till med en frukost på Amelia. oh. my. god. vad god den var! superlyxig och supergott!
sen begav vi oss till gutarnas olympiad i stånga. det var skoj att visa min norrlänning om våra gotländska sporter. host host. precis sporter.
- Det här ska jag ta med till Östersund sa hon när vi hade sett en Pärkmatch.

nu är det munkish som gäller. vad händer sen då? vill ni veta vad som händer? verkligen? VECKA 29

Dagens låt: I Gotta Feeling - Black Eyed Peas

om ändå du vore här...

nu borde jag egentligen vara glad. absolut. men istället är jag bitter. bitter för att jag aldrig lär mig att alla är fanímje precis likadana. jag är så jävla trött på er!

im alive!

förlåt för uppdateringen. im sorry. men jag lever jag lovar!
inatt kom jag hem klockan 4 efter en helt okej kväll på jobbet och helt okej efterfest. nu ska jag ut till väskinde och hämta mobilen (fan vad naken man känner sig utan den...) och en avknipartång. den senare är till ac cykellås som har gått i lås kan man säga. den är helt mongo så det enda rätta nu blir är att knipsa av det helt.

dagens låt (tack tack john!): somewhere over the rainbow - The hit nation

jag har ett fett blåmärke på benet med hey..!

idag har det varit dags för rehab ute i väskinde och min kropp behövde det verkligen. och rehaben var mycket bra. inte nog med att jag fick mammas mat, jag fick även presenter från italien och blev hur bortskämd som helst. 3 underbara saker i en!

sen blev det dags för paintball i regnet med qz och kolbaz. jag var mest rädd hela tiden men vårt lag vann iallafall. det var då nånstans när jag låg i enbuske med en äckligt vapen i min hand att jag nof aldrig skulle klara av ett krig. never. tacka gud att man är född i sverige.

jag är döööööööd

jag får inte det att gå ihop.  att jag stämplar ut vid halv 12 ska ta en afterworkglas med rose, sen ska jag gå hem pinkt slut. hur kommer det sig då att klockan är 4 när jag kommer hem? hur fan går det till?

sommarproblem tvåtusennio

en enkel regel. när man tar en after work blir det aldrig bara en bärs. man säger när man stämplat ut: ah men ska vi gå och ta EN afterwork öl. sen sitter man där helt plötsligt vid halv 3 och man har inte riktigt hållit räkningen hur många heinikenen som passerats vid ens plats.

dagens i-landsproblem, jag vet

RSS 2.0