ziip

nu har vi flyttat hem. mitt liv består just nu av 3 väskor kläder, 2 kassar skor och annat trams i trunkar på golvet och de bara ropar på att bli uppackade. måste jag säga att det ser ut som en bomb here?

mitt liv får plats i några väskor på golvet. tragiskt men sant?


och emmy har packat seriöst 7 par skor...

Idag har jag powerwalkat 10 km. en mil. one fucking mile. jag och min bästa vän gick från gråbo, till stan, hela strandpromenaden och sen. sen tillbaka hela vägen. tur att min bästa vän, min lila ipod var pigg o fräsch och peppade mig. den lila ipoden rocks.

sen försökte jag packa. jag packade ett lakan och en handduk. bra olivia där. jag ringde kim istället så vi gick på stan. och drack kaffe. och skvallrade. och skvallrade. haha, ni ANAR inte vad mycket skvaller det går runt på vår arbetsplats.

nu ska jag packa. på riktigt. först en brocolli gratäng. jag är så stört sugen åpå brocolli gratäng så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. ahhhhh

dan för dan före semesterdan!

oh my god, jag kan inte komma ihåg senast jag var vaken vid den här tiden. och jag har redan käkat frulle, varit hos tandläkaren och kollat tvätttid. jag kan om jag vill!

och idag är det uppladdning inför trippen till skåne. vilka skor ska man ha  med sig? vilken rosebox är mest prisvärd? kommer det regna? och vart ska vi käka nånstans på vägen ned? det är mycket som ska fixas. sånt där med att hitta till Lund eller om vi kommer klara av utelivet i köpenhamn är liksom pissi mississippi. hallå, det är jag och emmy som ska resa liksom... som om vi inte har gjort det förr...

  

hongkong- Tyskland- New York


snälla.. tyck synd om mig!

jag har mått pyton idag. jag har bara varit borta, min mage har storprotesterat och hela kroppen har bara varit sur. det var väl bara att stryka medhårs och haft en soft dag. typ sett film och tv serier hela dagen, så jag har fått min dos för en tid framöver.

 så frågan är vad detta var. maginflusena, svininfluensan eller var det helt enkelt min kropp som till sist sa ifrån? Typ: "Ursäkta mig damen. du är den värsta hjärnan som kan jobba med en kropp. for fuck sake, lägg av med den där alkoholen och att jobba som en dåre.
Liksom du kan väl slappna av och typ ta ett andetag. you know, allt behöver inte gå i 180..."

och så fort jag började känna mig bättre åkte jag ut till Väskinde. ja, nu ska jag ut och gå, spela guitar hero, hälsa på emelie och kanske plocka salmbär tänkte jag. då vart det som om kroppen sa igen: "MEN VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG? JAG HATAR DIG. NU LÄGGER DU DIG I SOFFAN SER PÅ TVN OCH TA DET LABANS! "

så denna gång ska jag vara lite mer lyhörd. hjärnan o kroppen. i underbar balans

morning sunshine!

12 timmars sömn och nu är jag på G! iadg är det gym med kolbaz som står på schemat. om jag känner han rätt har nog inte lämnat huvudkudden än... pust

söndagshäng är underskattat!

jag tänker på gårdagen. specifikt kvällen. började med middag på Isola Bella, fortsatte till O´learys där jag hjälpte baren med försäljningen av rosé. där såg vi fotboll (host), spelade på vegas maskiner och hade seriouse talk ute i kylan. åh, ja får ju inte glömma det viktigaste. vi skrålade till Highwayman. sen sa det bara smack och klockan var 2. vad gör man då?
Ni tänkte det, jag säger det rakt ut: EFTERFEST i skunkenlägenheten. fan vi babblade. hemma vid halv 5 och somnade som en stock

och vad var det bästa på kuppen? jag blev två vinglas rikare! ascoola och det står tillochmed rosé på dem. jag är lycklig!

vilken söndgaskväll som helst?

dagens sanning del I

nu är sommaren 09 slut. finito. nu mina damer o herrar. nu är det höst

RSS 2.0